Lindhaus szőnyegtisztítás, matractisztítás

Hotelstars minősítés

Kiváló program a világ egyik legjobb gépével!

Az Il Contatto Kft. a Lindhaus Clean Room programot több éves értékesítési tapasztalat alapján hozta létre, amelynek alapja egy olyan speciálisan kifejlesztett gép, amely gépet elég egyszer kipróbálni, utána nem fog lemondani róla! Amennyiben szeretne meggyőződni a hatékonyságról hívjon bizalommal! Komplett rendszert kínálunk kedvező áron!

A Lindhaus Clean Room hotelprogram mindenre kiterjedő megoldást nyújt a szőnyegek és kárpitozott bútorok tisztítására, karbantartására, valamint a mikroorganizmusoktól való mentesítésére. Mint mindennek, a tiszta környezetnek is ára van. A gépek importőreként lehetőségünk van arra, hogy az Ön szállodájában ehhez kedvező áron juthasson hozzá.

Szeretné kipróbálni?

Amennyiben Ön szeretné megismerni programunkat, úgy MINDEN KÖTELEZETTSÉGTŐL MENTESEN megteheti azt és a szállodában meggyőződhet a hatékonyságról. Partnereink az egész ország területén megtalálhatóak, így rövid időn belül biztosítani tudjuk a lehetőséget a próbára.

Drágább ha megveszi?

Nem. A bérleti konstrukciók csak drága vagy drágának pozicionált gépek esetében nyújtanak megtakarítást. A Lindhaus Eco Force gépeket közvetlenül a gyártótól hozzuk el Önnek, így az értékesítési csatorna lerövidül.

A gyártói kapcsolatok háttere

Az Il Contatto Kft. a Lindhaus Clean Room programot a Lindhaus gépek gyártójával együtt hozta létre. Köszönetet mondunk a segítségért Michele Massaro Úrnak, a Lindhaus Elnökének, aki az Eco Force gépeinek nemzetközileg is elismert minősítéseivel lehetővé tette a program létrehozását.

Termékek/szolgáltatások

A Lindhaus Clean Room Hotelprogram 3 különböző módon vezethető be szállodájában.

1. Megvásárolja a gépet a technológiával,
2. bérli a gépet a technológiával
3. a matracok tisztítását cégünk vagy regisztrált partnere végzi.
A cél mindig a tisztaság és ezáltal a vendégeik komfortérzetének növelése, a matracok atkamentesítése, valamint a szőnyegek csereperiódusának növelése. A Lindhau Clean Room program része a Hotelstars Uniónak megfelelő matractisztítás, amely használata a rendszerben 10 pontot ér. A rendszerek indítását követő szakmai segítség valamint a gépek évenkénti karbantartása és az ezt követő új minősítés átadása a mi feladatunk.


Referenciák

Minden szálloda vagy szőnyegezett terület az a helyszín, ahol sok szakmai tapasztalattal rendelkezünk. A Lindhaus gépek referenciája igen széles, a programban részt vevő hotelek száma egyre bővül. Kérésre leinformálható referencialistát küldünk. Amennyiben szeretne Ön is referencia szálloda lenni, egyedi kedvezményekkel jutalmazzuk!

Egyéb információk

a) cégünk komplett szállodaellátással is foglalkozik
b) a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség gyártói-forgalmazói szekciójának alapító tagjai vagyunk
c) importőrként több gyártó kizárólagos magyarországi képviseletét cégünk látja el
d) víztisztító berendezések és egyszerű vízszűrők forgalmazásával is foglalkozunk
e) a Hotelstars programban is elismert Lindhaus Clean Room Hotelprogram alapítója vagyunk
f) szeretjük és komolyan vesszük azt, amit csinálunk

ÉRDEKLŐDJÖN!
+ 36 20 / 232 - 21-36


Lindhaus szőnyegtisztítás, matractisztítás
Kövessen minket!: