Lindhaus szőnyegtisztítás, matractisztítás
Innovatív megoldások
a higiénia egész területén

Rólunk

A világ egyik legjobb gépét kínáljuk Önnek!
Az Il Contatto Kft. a Lindhaus Clean Room programot több éves értékesítési tapasztalat alapján hozta létre, amelynek alapja egy olyan speciálisan kifejlesztett gép, amely gépet elég egyszer kipróbálni, utána nem fog lemondani róla! Amennyiben szeretne meggyőződni a hatékonyságról hívjon bizalommal!


Komplett rendszert kínálunk
A Lindhaus Clean Room hotelprogram mindenre kiterjedő megoldást nyújt a szőnyegek és kárpitozott bútorok tisztítására, karbantartására, valamint a mikroorganizmusoktól való mentesítésére. Kérjen ajánlatot, ezzel semmit nem veszíthet.


A gyártói kapcsolatok háttere
Az Il Contatto Kft. a Lindhaus Clean Room programot a Lindhaus gépek gyártójával együtt hozta létre. Köszönetet mondunk a segítségért Michele Massaro Úrnak, a Lindhaus Elnökének, aki az Eco Force gépeinek nemzetközileg is elismert minősítéseivel lehetővé tette a program létrehozását.


Termékek/szolgáltatások
A Lindhaus Clean Room Hotelprogram 2 különböző módon vezethető be szállodájában. Megvásárolja a gépet a technológiával vagy a matracok tisztítását cégünk vagy regisztrált partnere végzi. A cél mindig a tisztaság és ezáltal a vendégeik komfortérzetének növelése, a matracok atkamentesítése, valamint a szőnyegek csereperiódusának növelése. A Lindhaus Clean Room program része a Hotelstars Uniónak megfelelő matractisztítás, amely használata a rendszerben 10 pontot ér. A rendszerek indítását követő szakmai segítség, valamint a gépek évenkénti karbantartása és az ezt követő új minősítés átadása a mi feladatunk.


Referenciák
Minden szálloda vagy szőnyegezett terület az a helyszín, ahol sok szakmai tapasztalattal rendelkezünk. A Lindhaus gépek referenciája igen széles, a programban részt vevő hotelek száma egyre bővül. Kérésre leinformálható referencialistát küldünk. Amennyiben szeretne Ön is referencia szálloda lenni, egyedi kedvezményekkel jutalmazzuk!


Egyéb információk

  • cégünk komplett szállodaellátással is foglalkozik
  • a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség gyártói-forgalmazói szekciójának alapító tagjai vagyunk
  • importőrként több gyártó kizárólagos magyarországi képviseletét cégünk látja el
  • víztisztító berendezések és egyszerű vízszűrők forgalmazásával is foglalkozunk
  • a Hotelstars programban is elismert Lindhaus Clean Room Hotelprogram alapítója vagyunk
  • szeretjük és komolyan vesszük azt, amit csinálunk

Elérhetősége
Az Il Contatto Kft. székhelye és telephelye Tolnán található, ahol komoly raktárkészletből biztosítjuk a folyamatos ellátást
Munkatársak

Lindhaus szőnyegtisztítás, matractisztítás
Tóthné Tuller Ildikó
Ügyvezető
(+36 20) 584-65-85
Lindhaus szőnyegtisztítás, matractisztítás
Tóth Viktor
Műszaki vezető
(+36 20) 993-81-22Lindhaus szőnyegtisztítás, matractisztítás
Kövessen minket!: