Lindhaus szőnyegtisztítás, matractisztítás

A programban való részvétel miatt keresse kollégánkat!
+36 20/421-32-88

Üdvözöljük a Lindhaus Clean Room Hotel Program oldalán!

A programot az Il Contatto Kft. hozta létre, melynek célja, hogy vendégei teljes mértékben higiénikus környezetben érezhessék magukat.

Hisszük, hogy a por-és allergiamentes környezet megteremtésével, jelentős mértékben hozzájárulunk a szálloda pozitív megítélésében, amit elsősorban a szálló vendégek alakítanak ki.

Kiemelkedő sikereket érünk el a szőnyegek állagmegóvása(kopás, foltosodás, porosodás stb...), a bútorok visszaporosodása, a belterek levegőjének minősége tekintetében.

A Lindhaus Clean Room Hotel Program a Hotelstars minősítésben 10pontot ér.

Lindhaus szőnyeg és matractisztítási program.

Hatékony:a matrac korától, szerkezetétől és vastagságától függetlenül. A tisztítás során a matrac felületén egy erős sörtéjű kefe forog 5000min/perc fordulattal. A szőnyeg mély és struktúrált felületéről a porfelszedő képesség 80% körüli, ami nagyon magas érték, tekintve, hogy egy normál porszívó porfelszedő képessége kb 3-4 % körül mozog.

Vegyszermentes: nem használunk semmilyen vegyszert, az atkák és a por eltávolítása mechanikus és szívóerő segítségével történik.

Környezetbarát: A gépek energiafelhasználása csekély, a gépek rendelkeznek Green Label minősítéssel.

Egészségbarát: A matracot és a szőnyeget nem elég megtisztítani, nagyon fontos, hogy a felszívott szennyeződést a szűrőben összegyűjtsük. A szűrőrendszer 5-szörös, és minősítéssel is rendelkezik, amely által már a 0,3- 0,5 micron részecskék 99,67 %-át kiszűri a levegőből!

A Lindhaus eredményei igazoltak, a mérési jegyzőkönyvek publikusak. Amennyiben szeretne meggyőződni a hatékonyságról, egy kit segítségével bemutatjuk és láthatóvá tesszük a felszedett por mennyiségét a hagyományos tisztítási technológia és a Lindhaus Clean Room program között. Garantáljuk, hogy minimum tízszeres hatékonysággal számolhat, de a tapasztalatok alapján ez a különbség akár elérheti a 100 szoros értéket a porfelszedés mértékében a szőnyegről (szőnyeg típusától és szennyezettségétől függően.)

Ellenőrzött: A matrac tisztítására használt gépeket évente bevizsgáljuk és fertőtlenítjük. Így biztosított, hogy a rendszerhez mindig üzembiztos és higiénikus gép áll rendelkezésre.

Oktatás: A szőnyeg és matrac tisztítását képzett kollégáink betanítják. Cégünk tagja a magyar Szállodák és éttermek Szövetségének valamint a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetségnek. Az oktatásról és a gépek használatáról Lindhaus által is jóváhagyott oklevelet adunk ki, amely a visszavonásig érvényes. Ennek feltétele az évenkénti ellenőrzés.

Allergénmentes matracok saját személyzettel: Matraconként kb. 10 perccel lehet kalkulálni és a szoba utána rögtön használható. Az előírásoknak megfelelően az ágyak nem lesznek nedvesek, a levegő minősége is javul, mivel a tisztítás folyamán nem kerül vissza semmilyen por szennyeződés, sőt a beltéri levegőt is szűri a tisztítási folyamat alatt.

A CLEAN ROOM HOTEL PROGRAMBAN RÉSZT VEVŐ TAKARÍTÓGÉPEK


Healtcare pro Eco Force Dynamic 300-380-450 Eco Force HF6 Eco Force RX Hepa Eco Force 380-450-500

fotógaléria
kattintson a képre

ÉRDEKLŐDJÖN!
+ 36 20 / 232 - 21-36

A programról

Lindhaus Clean Room programot az Il Contatto Kft hozta létre.

Célja a szállodák vendégeinek komfortérzetének növelése, valamint a szőnyegek és matracok megfelelő professzionális tisztítása és kórokozóktól való mentesítése,a szőnyegek élettartamának növelése.

A program megfelel a Hotelstars Union kritériumrendszerének.


Ezért a szállodák kapnak egy technológiát, és a Hotelstars Unió kritériumrendszerének való megfelelés 10 pontot ér.


2 módon lehet igénybe venni:


  • a minősített rendszerben használható gép megvásárlása
  • a szolgáltatás igénybe vétele, amelyben a matracok tisztítását cégünk vagy partnere végez el.Lindhaus szőnyegtisztítás, matractisztítás
Kövessen minket!: