Lindhaus szőnyegtisztítás, matractisztítás

Lindhaus Clean Room hotel program

Előnyök

Első a vendég?

Higiénikus, tiszta, por- és allergénmentes környezetet biztosítunk vendégei részére.

Porosodás és visszaporosodás

Néhány órás munka után a bútorok újra porosodnak, mert a por jelen van a szobákban attól függetlenül, hogy azt a bútorokról, tv-ről stb. letörölgette a housekeeper. A por 90-98% át mérhetően kivonjuk a beltérből.

Szőnyeg kopása

A Lindhaus Clean Room hotel program egyik célja, hogy segítsen megóvni a szőnyegek minőségét. A szőnyegek élettartama használattól függő, éppen ezért megfelelő technika alkalmazásával, minimális időráfordítással meghosszabbítható a szőnyegek élettartama. Amennyiben nem indokolt az új szőnyeg cseréje pl. szálloda arculatának megváltoztatása, érdemes számításba venni az új szőnyeg vásárlásával járó kiadásokat.

Vegyszer felhasználás mértéke

Minimális vegyszer, vagy vegyszermentes eljárásokkal lehetőség van a kárpit tisztítására.

Matrac tisztítás

A rendszeres matractisztítás a kellemes közérzetet, a tiszta levegőt, az atka-, por - és allergénmentes környezet kialakítását célozza meg. A kiváló minőségű Lindhaus takarítógépek a több évtizedes fejlesztésnek, kutatásnak köszönhetően a legalkalmasabbak arra, hogy céljait megvalósítsa.

Levegő

Rövid idő alatt tiszta levegőt teremthet a szálloda folyósoin, szobáiban, ami a vedégek vélemény kialakításának szempontjából meghatározó.

ÉRDEKLŐDJÖN!
+ 36 20 / 232 - 21-36


Lindhaus szőnyegtisztítás, matractisztítás
Kövessen minket!: